На Львівщині затримали керівника стрільб, під час яких загинув військовий

23.02.2018 18:36   Джерело: УНН
Опубліковано : Патрік Скеля

За перевищення службових обов’язків затриманий офіцер, який керував стрільбами у кінологічному центрі у Великих Мостах Львівської області, під час яких був смертельно поранений військовослужбовець. Про це розповів військовий прокурор Львівського гарнізону Владислав Савинець, пише -  УНН.

Читайте також

Військовий зі Львівщини загинув на Чернігівщині
Страшний випадок: на Львівщині військовий застрелився просто під час служби

За його словами, керівник стрільб, щоб максимально наблизити до бойових умов навчальні стрільби, допустив перебування особового складу у кількості шести осіб в бліндажі, розташованому на лінії вогню разом з ціллю.

«Внаслідок пострілу з РПГ відбулось пряме попадання в бліндаж, внаслідок чого від осколку загинув військовий. Керівник стрільб затриманий, йому повідомлено про підозру, за ч.4 ст. 426 («перевищення службовою особою службових повноважень»)», – розповів В.Савинець.

Покарання передбачає від семи до десяти років позбавлення волі.

Загиблим був 36-річний прапорщик. Він проходив службу в комендатурі швидкого реагування державної прикордонної служби України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: УНН