Що відбувається? Вулиці Києва заполонила бронетехніка (Фото, відео)

Поліцейські посилили контроль ситуації на дорогах.

01.03.2018 23:04   Джерело: Знай
Опубліковано : Новини Львівщини

1 березня на вулиці Києва виїхала бронетехніка - з її допомогою поліцейські допомагають водіям вибратися зі снігових пасток. Про це пише прес-служба столичної поліції. 

 
"У зв'язку з різким погіршенням погодних умов на автодорогах столиці та на в'їздах до Києва рух транспорту значно ускладнено. Щоб витягти фури з заметів і надати можливість громадському транспорту нормально курсувати, поліція залучила спецтехніку і використовує буксирувальні троси", - зазначено в повідомленні.

Для недопущення порушень правил дорожнього руху в умовах негоди поліцейські посилили контроль ситуації на дорогах.

 

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що кінець зими показав, що таке апокаліпсис. Не виключенням стало і початок весни. Складні погодні умови стали причиною обмеження руху вантажного транспорту, закриття шкіл і посиленої роботи українських рятувальників. За останні дні найбільше від негоди постраждали південь і схід України. В Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Сумській та Харківській областях випало найбільшу кількість снігу. І не дивлячись на те, що на дворі перший день весни, прогнози синоптиків поки залишаються не надто втішними.

Як пишуть на сторінці в Facebook представники "Автодору", В Києві негода змусила владу обмежити в'їзд до столиці великогабаритного транспорту.

 

Зі снігових заметів рятувальники дістали майже 90 автомобілів, серед них - шість карет швидкої допомоги. Також через негоду скасували авіарейс дружини президента Марини Порошенко в Запоріжжі.

У Держслужбі з надзвичайних ситуацій запевняють, що на трасах у багатьох регіонах облаштували майданчики для відстою важких автомобілів і пункти обігріву. Рятувальники і комунальники перейшли на посилений режим роботи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Знай