ТДМУ отримав грант від Посольства Чеської Республіки в Україні

06.03.2018 15:13   Джерело: Роверник News
Опубліковано : Новини Тернопілля

Науковці Тернопільського державного медичного університету імені І.Я. Горбачевського виграли грант, який був оголошений Посольством Чеської Республіки в Україні з метою реалізації проекту «Розробка ранніх підходів фізичної реабілітації у хворих з ускладненими переломами верхніх та нижніх кінцівок», пише Роверник News.

Його впровадження передбачає закупівлю фізіотерапевтичної апаратури, яка буде використовуватися у навчальному процесі кафедри фізичної реабілітації, здоров’я людини та фізичного виховання, а також для надання допомоги пацієнтам, котрі потребують відновного лікування. Оволодівши новими методами реабілітації з застосуванням сучасних приладів, студенти матимуть змогу використовувати набуті знання та практичні навички після завершення навчання уже безпосередньо на своїх робочих місцях – у лікарнях та реабілітаційних центрах.

Завдяки раніше підписаній угоді про співпрацю між ТДМУ та обласною фізіотерапевтичною лікарнею реабілітації у Більче-Золотому до проекту будуть залучені фахівці цього закладу для проведення спільно з викладачами кафедри виробничої практики, де студенти матимуть можливість освоювати теоретичні знання і вдосконалювати практичні навички.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Роверник News