На Львівщині затримали іноземця, який вербував українок у німецький бордель (Фото)

13.03.2018 12:32   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

Поліція затримала іноземця, який намагався переправити українок в Німеччину і влаштувати у бордель. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України, пише - ZAXID.NET.

«Зловмисник вербував жінок для роботи в нічному клубі, де займав посаду директора. Переправляли дівчат через кордон на автомобілі його поплічники – сімейна пара», ‒ йдеться у повідомленні. 

За інформацією прес-служби Львівського прикордонного загону ДПСУ, затримання відбулося у понеділок, 12 березня, у пункті пропуску «Краковець». Чоловіка затримали правоохоронці у межах кримінального провадження, відкритого за ст. 149 Кримінального кодексу (торгівля людьми). Відомо, що іноземець планував вивезти за кордон мешканок Харкова віком від 22 до 27 років, для використання їх у сфері надання інтимних послуг на території країн ЄС.

Читайте також

У львівському аеропорту затримано мешканця Одеси, який віз двох волинянок в Туреччину задля сексуальної експлуатації

Ще одну сутенерку затримали вчора у Львівському аеропорту під час оформлення рейсу «Мінськ-Львів». Українка перебувала у розшуку за торгівлю людьми. Її затримали прикордонники і передали представникам Нацполіції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET