Львів'янка виграла молодіжний чемпіонат Європи з настільного тенісу

Українські молоді тенісисти давно не завойовували нагород на континентальних першостях.

13.03.2018 16:34   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У фіналі жіночого парного розряду 19-річна уродженка села Андріївка в Буському районі, вихованка Львівської ШВСМ, яка тривалий час представляла СК «Лірс» (Жовква) Соломія Братейко (тренер – майстер спорту міжнародного Віктор Дідух) в парі зі спортсменкою з Польщі Наталією Байор у важкій боротьбі з бельгійською парою – Ліза Лунг й Марго Деграф – вибороли перше місце!».

Читайте також

Львів’яни стали чемпіонами світу з риболовного спорту
У Львові несподівано помер 28-річний екс-чемпіон світу з фрі-файту

У прес-службі Львівської облдержадміністрації повідомили сьогодні, 13 березня: «Приємна звістка надійшла з Мінська, де упродовж 8-11 березня тривав чемпіонат Європи з тенісу настільного серед молоді до 21 року, пише - Щоденний Львів.

«Українсько-польський дует не віддав жодного сету своїм суперницям, здобувши перемогу з рахунком 3:0. Такий успіх для України є непересічною подією, адже давно українські молоді тенісисти не завойовували таких нагород на континентальних першостях. Наразі Соломія Братейко є другою в рейтингу кравчинь настільного тенісу України», – поінформували також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів