У львівському ресторані отруїлися дев'ятеро гостей

Медики шпиталізували в Сколівську районну лікарню двох дітей.

15.03.2018 13:43   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У Головному управлінні Держпродспоживслужби у Львівській області повідомили напередодні, що 11 березня дев’ятеро людей, четверо з яких – діти віком чотири, п’ять, вісім та 11 років, які відпочивали в готелі «Карпатська ружа» гірськолижного комплексу «Плай» у селі Плав’є в Сколівському районі на Львівщині, звернулися по медичну допомогу після того, як побували в ресторані готелю. Лікар діагностував у шістьох із них гостру кишкову інфекцю», у двох дітей – функціональні порушення травлення, а у ще однієї дитини – гострий гастрит, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Піцерію, в якій отруїлись львів’яни, закрили на перевірку
Трьом дітям, які отруїлися на львівському курорті, стало гірше і їх госпіталізували

Відтак, медики шпиталізували в Сколівську районну лікарню двох дітей. однак наступного дня виписали їх.

Фахівці Держпродспоживслужби у Львівській області повідомили, що заклад, у якому отруїлися люди, закрито напередодні у зв’язку з припиненням роботи з метою проведення ремонту, що не дало можливості встановити джерело, причини та умови виникнення спалаху. Відтак, повідомили про факт виникнення спалаху інфекції у Львівську обласну прокуратуру, Головне управління поліції у Львівській області та у Львівську обласну держадміністрацію.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews