Стало відомо, хто розроблятиме проект будівництва сміттєпереробного комплексу у Львові

17.03.2018 18:29   Джерело: 032.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

Нещодавно з’явились результати відкритих торгів на розроблення проектної документації для майбутнього будівництва механіко-біологічного комплексу з перевантаження та переробки твердих побутових відходів у Львові.

Читайте також

Фінансові порушення обсягом у 47,8 млн грн, або як у Садового крали гроші на смітті
Львівське сміття знову знайшли на Івано-Франківщині
Контролювати вивіз сміття львів'яни будуть через онлайн-додаток

Згідно з тендером, проведеним у системі ProZorro, переможцем стало ТОВ «Інститут проектування «Комфортбуд» зі Львова з фінальною пропозицією за 4 мільйони 428 тисяч гривень, - інформує кореспондент сайту 032.ua із посиланням на прес-службу Львівської міськради.

Конкурентами переможця були два підприємства: ТОВ ІБК «Енерготехнобуд» з Рівного та ТОВ «Компанія «Центр ЛТД» зі Львова.

За словами директора ЛКП «Зелене місто» Вадима Ноздрі, при обранні переможця, керувалися, зокрема, професійними консультаціями від французької компанії Egis та вимогами до проектів, що фінансуються за кошти ЄБРР.

«Можливо, цим можна пояснити невелику кількість учасників, які взяли участь. Окремо хотілося б відзначити, що саме львівська компанія продемонструвала повну відповідність кваліфікаційним вимогам та надала найбільш конкурентну пропозицію», - зазначив Вадим Ноздря.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua