Стало відомо, скільки пачок контрабандних цигарок вилучили прикордонники з початку року

22.03.2018 12:30   Джерело: Інформатор
Опубліковано : Патрік Скеля

У понеділок, 19 березня, в пункт пропуску «Рава-Руська» на виїзд з України прибув легковий автомобіль «Грейт Вол» під керуванням мешканця Львівщини.

Читайте також

У автомобілі мешканця Львівщини митники виявили 820 пачок сигарет
У Рава-Руській конфіскували понад 1700 пачок цигарок

Під час ретельної перевірки іномарки спільна оглядова група у складі прикордонників Львівського загону та митників виявила майже 500 пачок сигарет. Тютюнові вироби були приховані під декоративною обшивкою дверей, стелі, багажного відділення, в панелі приладів. Доступ до сигарет став можливим шляхом демонтажу декоративних обшивок. Тютюнові вироби вилучено, сума їх оцінки склала майже 13 тисяч гривень, – повідомляє прес-центр ДПСУ, пише - Інформатор.

Ще у двох випадках у пунктах пропуску «Ягодин» та «Дякове» прикордонники Луцького та Мукачівського загонів виявили майже 300 пачок сигарет. Перевезти в автіках контрабандний товар намагалися громадяни України та Румунії.

Варто зазначити, що з початку року прикордонники виявили під час оглядової роботи в пунктах пропуску та на «зеленому кордоні» понад 1,5 мільйона пачок сигарет.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Інформатор