У Львові учням у маршрутках та тролейбусах дозволили їздити безкоштовно

24.03.2018 13:21   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Депутати Львівської міської ради дозволили учням шкіл їздити у маршрутках безкоштовно. Зазначимо, що проти цієї ухвали сьогодні висловився мер Львова Андрій Садовий.

Читайте також

Львівські перевізники пропонують пенсіонерам платити половину вартості за проїзд
Зросла вартість проїзду в приміських та міжміських маршрутках

«За» проголосувало 33 депутатів ЛМР, пише - «Вголос».

«Встановити безкоштовний проїзд учнів на автобусних маршрутах загального користування та електротранспорті м. Львова щоденно з 7:00 до 20:00 год за винятком вихідних, святкових днів і канікул, який діє за наявності учнівського квитка. Перевізникам, які надають послуги з перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування м. Львова, забезпечити безкоштовне перевезення учнів загальноосвітніх шкіл та учнів навчальних закладів, підпорядкованих Львівській обласній раді у м. Львові. Львівському комунальному підприємству «Львівелектротранс» забезпечити безкоштовний проїзд учнів у електротранспорті без обмежень при наявності учнівського квитка», – йдеться в ухвалі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews