У Львові поновлено права неповнолітніх ув’язнених

26.03.2018 08:36   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Дотримання прав неповнолітніх, які утримуються в Державній установі «Львівська установа виконання покарань №19», постійно перебуває на контролі органів прокуратури області.

Читайте також

Вбивцю 27-річного чоловіка засудили до 13 років ув'язнення та зобов'язали сплатити майже 500 тис. грн

У Львові поновлено права неповнолітніх ув’язнених. Про це повідомили у прокуратурі Львівської області. Зокрема, під час перевірки, прокуратура виявила порушення вимог ст.11 Закону України «Про попереднє ув’язнення» в частині неналежного матеріально-побутового забезпечення в’язнів у цій спецустанові, пише - інтернет-видання «Вероятно».

Встановлено, що у окремих камерах, в яких утримуються неповнолітні, пошкоджена дерев’яна підлога, частково вологі стіни, також в двох камерах погано функціонують бойлери, які забезпечують гаряче водопостачання.

За наслідками перевірки, керівництву держустанови внесено вказівку з вимогою усунення виявлених порушень чинного кримінально-виконавчого законодавства.

Відтак, завдяки цьому, у двох камерах проведено ремонт та відновлено гаряче водопостачання, а ще у одній – тривають ремонті роботи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews