У Львові впіймали злодія, який «обчистив» квартиру, підібравши ключ до дверей

Проводиться досудове розслідування.

31.03.2018 18:30   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові поліцейські затримали зловмисника, причетного до квартирної крадіжки. З помешкання винесли техніки на 40 тис. грн. Про це повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області, пише - Львівський портал.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок

Так, у Шевченківський відділ поліції 29 березня звернулася 23-річна львів’янка. За словами жінки, невідома особа, підібравши ключі до вхідних дверей її квартири, викрала звідти два ноутбуки, графічний планшет та електронну книжку. Сума завданих збитків – близько 40 000 гривень.

Правоохоронці встановили особу зловмисника – 35-річного місцевого мешканця. Він затриманий в порядку ст..208 Кримінально-процесуального кодексу України.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews