На львівському вокзалі прикарпатець намагався продати гранату (Фото)

06.04.2018 22:27   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Сьогодні вдень, 6 квітня, мешканець Прикарпаття неподалік львівського залізничного вокзалу намагався продати зброю, аби доїхати додому.

Читайте також

Мешканець Львівщини намагався ввезти в Україну димові свічки та гранати

Інцидент трапився на вулиці Городоцькій, повідомляють у прес-службі патрульної поліції Львівської області, пише - Місто.

На лінію «102» надійшов виклик про підозрілу особу. Заявниця описала чоловіка, зазначивши, що чула нібито він має зброю на продаж. На місці події правоохоронці впізнали описаного громадянина і спиталися чи в нього є заборонені речі, або речі обіг яких обмежений.

Продавцем вибухонебезпечного предмету виявився 54-річний мешканець Івано-Франківської області. Він признався, що має гранату.

Патрульні провели поверхневу перевірку та знайшли в кишені замотаний у поліетиленовий пакет предмет схожий на гранату і запал. 

Чоловік пояснив, що напередодні вживав алкоголь з невідомим чоловіком, який пішов і не повернувся, залишивши цей пакет.

Оскільки, за його словами, грошей на дорогу додому у нього не було, то вирішив продати гранату. На місце події викликали слідчих та вибухотехнічну службу. Експерти вилучили предмет.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews