На Львівщині у Великдень кожен храм охоронятиметься поліцією

Правоохоронці нестимуть чергування поблизу кожної культової споруди, де будуть проводитись богослужіння.

07.04.2018 15:41   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

За інформацією відділу комунікації обласної поліції, головне, на що будуть звертати увагу поліцейські, – це попередження під час Великодніх богослужінь та в обливаний понеділок порушень громадського порядку, пише - LV.Область.онлайн.

Читайте також

У Львові священик проводить богослужіння мовою жестів (відео)

Як наголосив Андрій Таран, заступник керівника Головного управління Нацполіції області, правоохоронців розміщують біля кожного храму та в місцях проведення масових заходів. У Львові це, насамперед, центр місьта, «Шевченківський гай», у районах – території, де проходитимуть урочистості й святкування.

Збільшується чисельність слідчо-оперативних груп для оперативного реагування на злочини та правопорушення, у посиленому режимі також будуть працювати вибухотехніки та кінологи.

Вітаючи громаду Львівщини зі святами, правоохоронці просять учасників масових заходів бути взаємоввічливими та толерантними, не порушувати громадський порядок, а у випадку загрози чи скоєння злочинних намірів чи правопорушень, негайно звертатися до поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews