На Львівщині чоловік побив та пограбував студентку

11.04.2018 15:40   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

За побиття та пограбування студентки 37-річний самбірчанин проведе 8 років та 6 місяців за ґратами. Про це повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області, пише - Львівський портал.

Читайте також

Львів’янину, який до смерті побив чоловіка, загрожує до 10 років ув’язнення
У Червонограді затримали зловмисника, який грабував неповнолітніх

Самбірською місцевою прокуратурою підтримувалось державне обвинувачення у суді стосовно 37-річного мешканця Самбора, який обвинувачувався у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 186 (грабіж), ч.2 ст. 187 (розбій) КК України.

«Минулоріч у грудні, вказаний чоловік побив студентку II курсу одного із навчальних закладів Львівщини та викрав її золоті прикраси, мобільний телефон і гроші на загальну суму близько 11 тис грн. Внаслідок нападу потерпіла потрапила до лікарні, де медики діагностували їй закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій м’яких тканин обличчя», – нагадують у прокуратурі.

Під час досудового розслідування до винного застосовувався запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави. Прокуратура у суді довела провину зловмисника.

Вироком Самбірського міськрайонного суду йому призначено 8 років та 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

Зазначається, що до набрання вироком суду законної сили чоловік перебуватиме у «Львівські установі виконання покарань №19».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал