Гроші, сейф і телевізор: львів’янин обікрав щонайменше п’ять квартир

12.04.2018 08:37   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Працівники Залізничного відділу поліції встановили причетність  раніше судимого 27-річного львів’янина щонайменше до п’яти квартирних крадіжок, скоєних протягом лютого – березня цього року.

Читайте також

На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок
Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень
У Буську пограбували ювелірний магазин

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області, пише - Дивись.info.

Так, з помешкання 37-річного місцевого мешканця 11 березня було викрадено грошові кошти та планшет. Загальна сума заподіяних збитків – близько 10 000 гривень. Через три дні з квартири 37-річної львів’янки зникли телевізор та мікрохвильова піч, а з оселі 39-річного жителя міста – сейф з особистими документами, грошовими коштами та ювелірними виробами.

За даними фактами були відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Суд обрав зловмиснику міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.  Проводиться перевірка щодо причетності чоловіка до скоєння інших аналогічних злочинів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews