Поліція розшукала підлітків, які втекли з психлікарні у Львові

15.04.2018 12:44   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині розшукали підлітків, які втекли з львівської лікарні. Обох втікачів правоохоронці виявили в одному із сіл Жидачівського району. Про це повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області, пише - Львівський портал.

Читайте також

У Львові спіймали чоловіка, який втік із психлікарні

Так, у поліцію 3 квітня близько 22.30 надійшла інформація про те, що з однієї із міських лікарень зникли двоє неповнолітніх пацієнтів – 15-річний львів’янин та 16-річний учень школи-інтернату.

Інспектори ювенальної превенції Франківського відділу поліції спільно з працівниками карного розшуку області встановили місцезнаходження обох підлітків. Вони залишили медичний заклад і поїхали до свого приятеля в одне із сіл Жидачівського району, де їх і виявили правоохоронці.

Молодшого із втікачів повернуто прийомним батькам, старшого – поміщено у притулок для дітей Служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews