«Гастролери» зі Закарпаття попалися на викопуванні металу біля хреста пам'яті жертв концтабору у Львові (Фото)

Жінок доставили до Шевченківського відділу поліції та передали слідчим.

19.04.2018 23:34   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

У трьох випадках кримінального характеру «засвітилися» мешканці Закарпаття. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівщини.

Читайте також

Ледь приїхавши до Львова 37-річна жінка лишилася без гаманця та банківських карток

У вівторок, 17 квітня, вдень екіпаж патрульної поліції отримав повідомлення, що на території поблизу Цитаделі перебуває група осіб, які викопують метал та вантажать його в автомобіль. Патрульні прибули на місце та зустрілися з очевидцем, який працює неподалік, пише - Львівський портал.

Чоловік розповів, що вже декілька днів неподалік хреста в пам’ять жертв концтабора група осіб з металошукачами викопує метал. На цьому місці в часи війни загинули понад 100 000 осіб. Тоді інспектори побачили вантажний автомобіль та підійшли ближче. Чоловіки в кількості 10-ти осіб, які були біля транспортного засобу почали втікати, коли побачили патрульних. Їх всіх наздогнали та повернули на місце. В кузові автомобіля виявили метал, кирки, лопати та два металошукача. Чоловіки розповіли, що таким чином заробляють собі на життя і не знали, що тут відбувалися такі події. На місце події викликали слідчих. Осіб встановили в базі даних, вони виявилися мешканцями Закарпатської області.

Вчора ввечері патрульні отримали повідомлення, що на вулиці Хімічній троє осіб відібрали в жінки гаманець та втекли. Інспектори виявили злочинців неподалік палацу Гната Хоткевича, вони бігли. Їх затримали, проте гаманця при собі жінки не мали. На місце підійшла потерпіла і чітко вказала на ту, яка забрала гаманець. Осіб встановили в базі даних, ними виявилися мешканки Закарпатської області. Жінок доставили до Шевченківського відділу поліції та передали слідчим.

Вночі під час патрулювання в Шевченківському районі міста Львова, патрульні помітили групу осіб, які підозріло себе поводили та вели велосипеди. Їх зупинили та попросили пред’явити документи. Чоловіки розхвилювалися та почали нервувати. Вони виявилися мешканцями Закарпатської області. Походження велосипедів так і не змогли пояснити, а тому їх доставили до відділу поліції для встановлення всіх обставин справи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал