У Львівській міськраді передбачили 18,5 млн. гривень стоматологічної допомоги

20.04.2018 09:29   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Депутати Львівської міської ради внесли під час сесії ЛМР зміни до її ухвали №2136 «Про затвердження Міської програми профілактики та лікування стоматологічних захворювань у дітей та окремих категорій дорослого населення Львова на 2017-2018 роки» від 29 червня 2017 року, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Пільговики та діти отримуватимуть із бюджету Львова відшкодування за стоматологічну допомогу

Про це повідомили вчора, 19 квітня, в прес-службі Львівської міськради, де також пояснили: «Ця програма передбачає відшкодування з бюджету міста за надану стоматологічну допомогу дітям та пільговим категоріям населення. Під час виконання цієї програми виникла необхідність у розширенні переліку пільгових категорій населення, яким згідно із чинним законодавством України такі пільги передбачені».

«Зокрема, пільги щодо безоплатного зубопротезування передбачені для осіб, на яких поширюється чинність закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та з виплати пільгової пенсії колишніх працівників закладів охорони здоров’я, призначеної відповідно до частини 2 прикінцевих положень закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування». Зміни в програму вносяться в межах коштів, затверджених на її реалізацію», – поінформували також у міськраді.

«Фінансове забезпечення програми на 2018 рік становить 18,5 млн. гривень. ЇЇ виконавцями є три стоматологічні установи: комунальне некомерційне підприємство «Стоматологічна поліклініка № 1», комунальне некомерційне підприємство «Стоматологічна поліклініка № 4» та госпрозрахункова стоматологічна поліклініка Львова», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews