Депутати Львівської міськради таки вирішили дозволили школярам їздити безкоштовно у громадському транспорті

20.04.2018 12:25   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У четвер, 19 квітня, на пленарному засіданні депутати Львівської міськради підтримали рішення стосовно безкоштовного проїзду школярів у міському громадському транспорті, пише - .

Читайте також

Львівські перевізники пропонують пенсіонерам платити половину вартості за проїзд
Зросла вартість проїзду в приміських та міжміських маршрутках

Відповідне рішення підтримали 42 депутати. Згідно з прийнятим рішенням, учні у Львові мають право користуватимуться пільгами протягом усього навчального року на автобусних маршрутах загального користування. Але при цьому неодмінною є умова – пред’являти водієві автобуса свій учнівський квиток.

Разом з тим, депутати вирішили, що за безоплатне перевезення учнів перевізники не отримуватимуть компенсації з міського бюджету.

Цим рішенням урегульовано ситуацію щодо перевезення школярства, позаяк під час березневої сесії депутати проголосували за два рішення щодо пільгового проїзду школярів у громадському транспорті, котрі суперечили одне одному.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews