На Львівщині учасник АТО пішов у самоволку через конфлікт з товаришами по службі

20.04.2018 20:35   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Контрактник військової частини А0998 самовільно покинув службу та не повертався рік через конфлікт із іншими військовослужбовцями.

Читайте також

Львівський суд виніс вирок контрактнику-дезертиру з Тернопільщини
Військовослужбовець дезертирував заради хворої доньки

 Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень, пише - Status Quo

Як зазначається у матеріалах справи, 21 жовтня 2016 року контрактник покинув військову частину, яка дислокується у Яворові, та по 24 листопада 2017 року проводив час на власний розсуд за місцем свого проживання.

В судовому засіданні обвинувачений вину у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 407 КК України, визнав повністю та пояснив, що залишив службу у зв'язку із з тим, що не зійшовся із колегами по службі. У вчиненому розкаявся, просив суворо не карати.

Обираючи обвинуваченому покарання Яворівський районний суд врахував, що той брав участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей. Тому, призначивши йому покарання у виді трьох років позбавлення волі, звільнив від його відбування, якщо він протягом однорічного іспитового строку не вчинить нового злочину.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews