Стічні води у Львові прийматимуть за новини правилами

06.05.2018 14:30   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

ЛМКП «Львівводоканал» розробить нові Правила приймання стічних вод до системи централізованого водовідведення м. Львова.

Читайте також

На Львівщині розробляють механізми поводження з відходами
Понад 150 несанкціонованих сміттєзвалищ виявлено на Львівщині
 

Виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення «Про розроблення Правил приймання стічних вод до системи централізованого водовідведення м. Львова». Нові Правила розробить ЛМКП «Львівводоканал». Про це повідомляє - Depo.Львів.

«Ці Правила необхідно розробити у зв'язку із тим, що 1 грудня 2017 року прийняті нові Правила приймання стічних вод, які затвердженні наказом Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України. Відповідно, для того, щоб привести Правила місцеві до загальнодержавних необхідне це рішення. Правила приймання стічних вод до системи централізованого водовідведення м. Львова має розробити ЛМКП «Львівводоканал» і подати на розгляд виконавчого комітету до 1 липня цього року», — доповів Олександр Одинець, начальник управління інженерного господарства ЛМР.

Відповідно до прийнятого рішення виконавчого комітету, ЛМКП «Львівводоканал» має розробити та подати на розгляд виконавчого комітету проект Правил приймання стічних вод до системи централізованого водовідведення м. Львова. До затвердження Правил приймання стічних вод до системи централізованого водовідведення м. Львова підприємство буде керуватися Правилами приймання стічних вод підприємств у систему міської каналізації Львова, затвердженими рішенням виконавчого комітету від 18.09.2002 № 292.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews