Від вибуху в квартирі загинув мешканець Дрогобича

16.05.2018 17:29   Джерело: Гал-інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Дрогобицькі поліцейські встановлюють обставини вибуху, внаслідок якого загинув 44-річний чоловік. За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Читайте також

Чи варто на Львівщині очікувати вибухів складів з боєприпасами

В Дрогобицький відділ поліції 14 травня о 16.40 надійшло повідомлення про те, що у власному помешканні на вулиці Грушевського помер чоловік, пише - Гал-інфо.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські попередньо встановили, що 44-річний місцевий мешканець хотів розгерметизувати електричний водяний насос. Для цього він нагрівав його на плиті, внаслідок чого балон вибухнув. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

За словами його матері, насос чоловік знайшов 12 травня. Спершу він намагався його розрізати, а коли не вдалось це зробити вирішив розгерметизувати його в інший спосіб.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство з позначкою «нещасний випадок») Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють обставини події.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Гал-інфо