Збірна Львівщини з футболу взнала суперника у Кубку регіонів

17.05.2018 11:47   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У другому відбірному етапі Кубку регіонів України футболісти Львівської області поміряються силами зі збірною Івано-Франківщини.

Читайте також

Футбольні фанати нагадали, що Маріуполь – це Україна і розмістили банер «SСURKIS-SEPAR»
Ще один клуб УПЛ переїде зі Львова в Тернопіль

В іншій групі на стадіоні в Сумах за право зіграти у фінальному матчі змагатимуться переможці пар Сумська область – Донецька область та Одеська область – Кіровоградська область, пише - Гал-інфо.

У попередньому фіналі Кубку регіонів України в серпні 2016-го року в Борисполі збірна Львівщини поступилася Кіровоградській області, сформованій на базі петровського «Інгульця», пропустивши два «сухі» м’ячі в першому таймі. Зі слів наставника збірної Львівщини Віталія Пономарьова, цього року його підопічні намагатимуться тріумфувати на цих змаганнях, що проводить Федерація футболу України серед колективів футболістів, які не мали контрактів на професійному рівні. Переможець здобуде право представляти нашу країну в Кубку регіонів УЄФА, тож боротися є за що.

З гравців, котрі 2016-го виходили на поле у фіналі Кубку регіонів України, зараз у команді Роман Танечник, Святослав Гірний (обидва – «Миколаїв»), Павло Іванишин, Назар Цюпка (обидва – «Рочин», Соснівка), Михайло Кіт-Копиляк (ФК «Мостиська»), Богдан Фостаковський («Гірник», Новояворівськ), Ігор Леськів, Назар Малецький (обидва – ФК «Самбір»), Іван Юськевич (ЛСК «Погонь», Львів), Артур Теміров («Фенікс-Стефано», Підмонастир). Нагадаємо, цьогоріч виклик у збірну Львівської області отримали 24 гравці.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews