У Львові затримали злодія, який двічі повертався на місце злочину

18.05.2018 17:30   Джерело: Гал-інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові поліцейські затримали «наполегливого» зловмисника. З інтервалом у дві години чоловік двічі намагався викрасти електроінструмент з приватного будинку, проте був затриманий на місці події, - відділ комунікації поліції Львівської області.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
Поліція затримала у Львові злодія-«гастролера» з Харкова

У Франківський відділ поліції 16 травня надійшло повідомлення від 40-річного львів’янина. За словами чоловіка, невідома особа близько 07.00 проникла у підвал його будинку та вчинила спробу викрасти електроінструмент - т.зв. «болгарку». Зловмисника побачила та налякала сестра заявника, тож він утік з місця події, кинувши електроінструмент на подвір’ї, пише - Гал-інфо.

Проте, через дві години він повернувся і спробував вдруге вкрасти цю ж «болгарку». Проте цього разу втекти зловмиснику не вдалося – на місце події прибули працівники поліції.

Правоохоронці встановили особу чоловіка – ним виявився  раніше неодноразово судимий 30-річний місцевий мешканець. Він затриманий в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні злочинів за ч.2 ст.15 (замах на злочин) та ч.3 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене статтями, - позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Наразі триває досудове розслідування. Вирішується питання про обрання зловмиснику міри запобіжного заходу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Гал-інфо