У Львові скасували співи «головного холостяка країни» через виступи в Росії

19.05.2018 22:37   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові скасували нинішній виступ співака, героя 8-го сезону шоу «Холостяк» Рождена Анусі. Про це повідомили організатори заходу у Facebook.

Читайте також

Концерт Бабкіна у Львові скасували після блокування клубу

Зауважимо, що виступ зіркового холостяка мав відбутися у п'ятницю, 18 травня, замість скасованого концерту Віталія Козловського, пише - Львівський портал.

Як пояснили організатори, вони «недогледіли виступи виконавця в сусідній країні агресора в попередні роки», відтак вирішили відмінити виступ Рождена Анусі.

«Стосовно вечірки та концерту , анонсованої на 18 травня. Ми провели заміну, попередньо анонсованого, хедлайнера в останній тиждень та замінили його на «головного холостяка країни» у зв’язку з ситуацією, яка склалася… Ми керувались великою популярністю виконавця на телебаченні серед жіночої аудиторії, бажанням жінок та дівчат побачити вживу чоловіка, за якого багато жінок країни відкладає всі свої справи у п’ятничний вечір і пильно привертає всю свою увагу до екрану телевізора. В той моменти, ми, як організатори, недогледіли виступи виконавця в сусідній країні агресора в попередні роки. І надалі будемо старатись більш детальніше та уважніше вивчати діяльність та обирати зіркових гостей наших вечірок. Ми свідомі львів’яни і підтримуємо дії активістів нашого міста, стосовно заборони виступу артистів, які гастролюють на території Росії в останні роки бойових дій на сході України. Про це свідчить наша попередня діяльність: виступи в клубі Наталки Карпи, Марії Яремчук, TAYANNA, Ivan Navi, яскраві покази дизайнерських вишиванок в День Незалежності, благодійність (про яку, як правило, не прийнято кричати), тощо… А от в даному випадку трішки не догледіли, чого надалі не повториться, а скерувалися топовою популярністю артиста на просторах ЗМІ країни», – наголошують на офіційній Facebook-сторінці нічного клубу «Галерея лицарів», де мав відбутися концерт.

Нагадаємо, раніше розгорівся скандал довкола того, що заслужений артист України Віталій Козловський заспівав на концерті у Москві, присвяченому 9 травня. Згодом у соціальній мережі він пояснив, чому виступав у Москві на концерті. У Львові вирішили скасувати його концерт.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews