Злочинець у розшуку вбив свого односельчанина у Кам’янка-Бузькому районі

Поліція за гарячими слідами затримали зловмисника.

20.05.2018 13:29   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

У п'ятницю, 18 травня, у селищі Новий Яричів Кам’янка-Бузького району на Львівщині було вбито 59-річного місцевого мешканця. Його понівечене тіло виявили біля будинку, де він жив. Поліція з’ясувала, що до вбивства причетний 38-річний чоловік, який давно перебуває у розшуку, пише - ZAXID.NET.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
У Львові побільшало вбивств, а злодії стають нахабнішими

«Близько восьмої години ранку працівники Кам’янка-Бузького відділу поліції перед входом до спареного житлового будинку у селищі Новий Яричів виявили мертвим 59-річного місцевого мешканця з ознаками насильницької смерті у вигляді множинних саден на голові, тулубі та ногах», ‒ розповіли у поліції.

Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 38-річний місцевий мешканець, рецидивіст зі стажем і вже тривалий час перебував у розшуку. Слідчі з'ясували, що ввечері між потерпілим і зловмисником, який зайшов до нього у гості, виник конфлікт, який переріс у бійку.

Його затримали, суд має обрати міру запобіжного заходу. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) ККУ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET