Під час репетиції у львівському дитячому центрі постраждала 13-річна дівчина

20.05.2018 19:29   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Під час репетиції у Центрі творчості дітей та юнацтва на вул. Вахнянина, 29 постраждала 13-річна дівчина. Як повідомила «Гаряча лінія міста Львова», під час тренування 20 травня дівчина поранила шию об люстру, пише - ZAXID.NET.

Читайте також

Нещасний випадок у Львові: на будівельному майданчику на чоловіка впав щит

У прес-службі Львівської міськради повідомили, що дівчина травмувалася під час репетиції у фойє центру творчості. За попередньою інформацією, вона ногою зачепила люстру (ймовірно, йдеться про акробатичні вправи, однак точної інформації про це наразі немає).

«Медики надали допомогу дівчинці. Зараз вона з мамою вертається з лікарні. Дитину не госпіталізовували. Дівчинка з Кривого Рогу», – цитує прес-служба мерії слова очільниці управління освіти ЛМР Зоряни Довганик.

В управлінні освіти також уточнили, що в Центрі творчості дітей та юнацтва на Вахнянина проходить не міський фестиваль, а колектив, який бере участь у цьому фестивалі, не зі Львова. Директор Центру уклав одноразову угоду на оренду приміщення, у фойє якого і тривала репетиція.

Після надання допомоги дівчину відпустили. Водночас поки невідомо, який саме фестиваль проходить у центрі творчості.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews