У Львові патрульні поліцейські затримали підозрюваних у пограбуванні

21.05.2018 10:29   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Сьогодні вночі, під час патрулювання на площі Двірцевій, до патрульних звернувся громадянин та повідомив, що двоє невідомих напали на нього та забрали мобільний телефон.

Читайте також

Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень
Поліціянти затримали на Львівщині викрадачів іномарок преміум-класу

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова, пише - Дивись.info.

Потерпілий описав нападників та вказав напрямок їхнього руху. Патрульні, разом з заявником почали перевіряти прилеглі вулиці та вже згодом, на вулиці Чернівецькій, виявили двох осіб, які підходили під орієнтування. Потерпілий підтвердив, що саме вони забрали телефон. Як тільки особи побачили екіпаж патрульної поліції, то спробували не попасти в поле зору, проте їх наздогнали та зупинили.

Офіцери перевірили їх в базі даних та з’ясували, що дані чоловіки вже неодноразово притягувалися за крадіжки, грабежі, хуліганство. При собі речей потерпілого в них вже не було.

26-річного та 25-річного чоловіків доставили до Залізничного відділу поліції для встановлення всіх обставин справи. Справу розглядають слідчі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews