Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом отруєння дошкільнят на Львівщині

22.05.2018 16:30   Джерело: УНН
Опубліковано : Патрік Скеля

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом отруєння 6 вихованців дитячого садка у місті Сокаль Львівської області. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП у Львівській області, передає - УНН.

Читайте також

У Львові батьки нагодували дітей отруйними грибами
У львівській лікарні від отруєння блідою поганкою померли двоє людей
У львівських садочках оновлюють харчові блоки та пральні кімнати

«21 травня у Сокальське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у інфекційне відділення місцевої лікарні у період від 16 до 21 травня з діагнозом «гострий гастроентероколіт» були госпіталізовані шестеро дітей (два хлопчики та чотири дівчинки) віком 6 - 7 років, вихованці однієї з місцевих дошкільних установ», - йдеться у повідомленні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – штраф або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Проводиться досудове розслідування, призначено ряд експертиз, правоохоронці встановлюють обставини події.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: УНН