У Львові пропонують компенсувати пасажирам невдалі поїздки в електротранспорті

22.05.2018 20:11   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Львів'янин пропонує відшкодовувати пасажирам трамваїв та тролейбусів вартість квитка, якщо електротранспорт раптово припиняє рух.

Читайте також

Львів’яни змітають місячні абонементи на проїзд електротранспортом за старою ціною

21 травня на сайті Єдиної системи місцевих петицій Андрій Козицький зареєстрував петицію з пропозицією компенсувати пасажирам електротранспорту Львова вартість проїзду, якщо з технічних причин неможливо добратися у потрібному напрямку, пише - 032.ua.

«Компенсацію проводити у разі припинення руху електротранспорту на термін більше ніж 5 хвилин через несправність транспортного засобу, колії чи електромережі, при відсутності струму, при перешкоджанні руху іншими транспортними засобами, ДТП шляхом обміну закомпостованого квитка на новий або повернення вартості проїзду у водія», - зазначив автор петиції.

Львів'янин додав, що потрібно також розробити та впровадити механізм компенсації при оплаті проїзду з допомогою QR-коду чи банківської картки.

Зі слів Андрія Козицького, у Львові часто трапляється ситуація, коли через несправність транспорту, відсутність струму, ДТП на дорозі чи неправильно припаркованого авто, не вдавалося дістатися до місця призначення трамваєм чи тролейбусом.

«З електротранспорту доводилося виходити та пересідати на інший вид транспорту, а кошти за проїзд не повертали», - пояснив львів'янин.

Зауважимо, для того, щоб петицію розглянули у Львівській міськраді, вона має набрати 500 і більше підписів.

Додамо, раніше у коментарі речник «Львівелектротрансу» зауважив, що підприємство хоче стати базовим перевізником у Львові. Для цього планують розбудовувати мережі та повністю «перекрити» усі райони міста.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews