У Львові будівельний кран впав на супермаркет

28.09.2019 18:21   Джерело: То є Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

На проспекті Червоної Калини у Львові будівельний кран впав на приміщення супермаркету. Про це повідомляє - То є Львів з посиланням на Zaxid.net.

Про це повідомили на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події й розповіли: «Ніби є один постраждалий, але це ще не офіційна інформація».

У Львівській міськраді уточнили: «На проспекті Червоної Калини, 58 на приміщення ТЦ «Арсен» впав будівельний кран з території будівництва, яке веде компанія «Авалон». Постраждала водій крана. На місці працюють усі служби».

Заступник голови Сихівської районної адміністрації Володимир Івасюк повідомив: «Постраждалу водія з крану ще не витягнули. Вона жива. Її затисло, тому викликали спеціалізовану машину, щоб зафіксувати кабіну крана та провести вивільнення постраждалої. Кран упав на складські приміщення «Арсену», тобто це господарські приміщення, де відбувається підвіз товару. Тому більше ніхто не постраждав


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: То є Львів