У Стрию дільничний офіцер поліції затримав грабіжника, перебуваючи поза службою

Проводиться досудове розслідування.

08.12.2019 09:42   Джерело: Голос Сокальщини
Опубліковано : Патрік Скеля

Ставши випадковим очевидцем злочину, поліцейський зупинив зловмисника, який намагався втекти заволодівши грошима перехожого.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
У Червонограді, спіймали чоловіка, який причетний до 16 крадіжок

5 грудня близько 19.00 у центрі Стрия зловмисник вирвав з рук 63-річного місцевого мешканця дві тисячі гривень, які чоловік зняв з банкомата, пише - Голос Сокальщини.

«Потерпілий підняв галас, намагаючись наздогнати зловмисника. На крики чоловіка відреагував працівник Стрийського відділу поліції, який в цей час повертався з роботи. Зорієнтувавшись в ситуації, дільничний побіг за грабіжником та затримав його. Ним виявився раніше судимий 36-річний місцевий мешканець», – розповів начальник Стрийського відділу поліції полковник поліції Іван Малиш.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.186 ( грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до чотирьох років позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос Сокальщини