Отруєння під брендом: Прокуратура та СБУ обшукали горілчане підприємство у Львові

29.03.2020 10:05   Джерело: Медіастар
Опубліковано : Патрік Скеля

Протиправну схему із виробництва та реалізації необлікованої лікеро-горілчаної продукції, яка в заводських умовах маркувалась підробленими марками акцизного податку, викрили прокурори спільно з оперативниками Управління СБУ Львівщини.

Читайте також

Батьки думали, що автомобіль викрали, а виявилося що його забрала нетвереза донька
Львівські патрульні влаштували перегони з п'яним водієм BMW X5 (Відео)

За версією правоохоронців, неякісний алкоголь таких брендів, як «President», «Наливайко», «За волю», «Monopoly» та інші, розповсюджувались через торгових агентів для подальшого продажу у крамницях та супермаркетах без сплати акцизу, пише - Медіастар.

Частина необлікованої оковитої, виготовленої на горілчаній фірмі, зберігалась на території філії одного із приватних підприємств та у складських приміщеннях на вул. Б.Хмельницького у Львові.

У понеділок, 23 березня 2020 року, під час більше 25 одночасних обшуків за адресами виробництва, постачання і зберігання, у місцях проживання засновників та магазинах роздрібної торгівлі, виявлено та вилучено близько 75 тис пляшок фальсифікату, а також понад 2 млн грн готівки у іноземній та національній валюті.

Наразі триває проведення ряду невідкладних слідчих дій.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Медіастар