Рекорд на карантині: у Трускавці 12-річна дівчинка спекла 1000 пасок (Фото)

18.04.2020 23:15   Джерело: 032.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

У Чистий Четвер у Трускавці зафіксували новий всеукраїнський рекорд. Цього разу 12-річна дівчинка Анастасія Євдоченко виготовила найбільшу кількість пасок самотужки - цілу тисячу, пише - 032.ua.

Читайте також

Рекорд на Львівщині: понад півтора тисячі кажанів зимують на одному балконі (Фото)
Великдень: навіщо ми фарбуємо яйця і печемо паски? (Фото)

Як повідомили у пресслужбі Трускавецької міськради, дівчинка сама з Києва, але на час карантину перебуває з батьком на Львівщині. Анастасія Євдоченко відома унікальним виконанням гімну України на стадіоні "Олімпійський", а цього разу вирішила напекти до Великодня пасок для усіх потребуючих.

Батько Олег підтримав ініціативу, так само як і місцеві підприємці, що видали для цього мікроавтобус та легкові автомобілі. Волонтери та трускавецькі соціальні служби допомогли роздати паски до свята не лише мешканцям міста, але й вихованцям дрогобицьких та бориславських інтернатів, дітям з Дрогобицького добровільного товариства дітей-інвалідів «Надія».




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua