У Львові підсвітили церкву святих Ольги та Єлизавети

11.05.2020 16:43   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У четвер, 7 травня, ЛКП «Львівсвітло» завершило роботи із оновлення підсвітки церкви святих Ольги та Єлизавети.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише - Щоденний Львів.

До Великодніх свят ЛКП «Львівсвітло» підсвітило низку храмів, зокрема, храм св. Ольги і Володимира, храм Всіх святих українського народу УГКЦ та церкву святого Йосафата, також нещодавно підприємство підсвітило церкву Благовіщення Пресвятої Богородиці, що на вул. Пасічній.

«До Великодніх свят ми підсвітили низку храмів. Так, цьогоріч ми вже підсвітили храм св. Ольги і Володимира, храм Всіх святих українського народу УГКЦ, церкву святого Йосафата, завершили роботи з підсвітки церкви св. Андрія та церкви Пресвятої Євхаристії (Домініканський собор), а також завершили освітлення церкви Благовіщення Пресвятої Богородиці, що на вул. Пасічній.

Ми завершили роботи із заміни підсвітки церкви святих Ольги та Єлизавети. Вартість об’єкту склала понад 350 тис грн. До кінця року маємо підсвітити ще близько 20 об’єктів», — зазначив директор ЛКП «Львівсвітло» Михайло Трач.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів