Wizz Air вирішив відкрити базу у Львові

15.05.2020 10:17   Джерело: gazeta1.com
Опубліковано : Патрік Скеля

В угорського лоукост-авіаперевізника Wizz Air пояснюють відкриття нової авіабази в Україні прихильністю до українського ринку та фінансовою стабільністю, яка дозволила це робити, пише - Gazeta1.com.

– Відкриття нової бази у Львові пов’язано з нашою прихильністю до України та продовженням розширення діяльності на ринку. Враховуючи нашу лоукост бізнес-модель та фінансовий стан, ми бачимо, що для нас цей період – це можливість продовжувати зростання. Ми працювали в Україні понад десять років і будемо продовжувати розвиватися, – повідомив комерційний директор Wizz Air Джордж Міхалопулос.

У  Wizz Air визнають, що невизначеність довкола авіаперевезень і пандемії буде тривати як мінімум 2-3 місяці.

– Ми розуміємо, що наступні 2-3 місяці будуть трохи невизначеними через необхідність адаптуватися. Але наша співпраця з Україною – це не про 2-3 місяці, йдеться про роки співпраці, і ми продовжимо розширювати діяльність на цьому ринку, – резюмує комерційний директор компанії.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: gazeta1.com