У Львові обрали запобіжний захід підозрюваній в убивстві родича

28.06.2020 23:48   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Йдеться про інцидент, який стався цьогоріч, 11 червня у квартирі 82-річної львів’янки, яка, за версією слідства, вчинила умисне вбивство власного сина.  

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

Під процесуальним керівництвом Личаківського відділу Львівської місцевої прокуратури №1 встановлено, що під час конфлікту жінка взяла до рук кухонного ножа та поранила 58-річного постраждалого.

Внаслідок гострої крововтрати чоловік помер.

  Зазначимо, що у січні цього року фігурантка уже притягалась до кримінальної відповідальності за умисне заподіяння тяжкого тілесного ушкодження своєму ж синові (під час перевищення меж необхідної оборони), тобто за вчинення злочину, передбаченого ст.124 КК України.

Цього разу її дії кваліфіковано за ч.1 ст.115 КК України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння  смерті іншій людині).

Так, Личаківським районним судом м.Львова за клопотанням слідчого, погодженого прокурором, зловмисниці обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Досудове розслідування триває.

   Довідково: санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді  позбавлення волі строком від 7 до 15 років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews