Статті

ПДФО з місцевих бюджетів: допомога ЗСУ чи нецільове використання коштів

ПДФО з місцевих бюджетів: допомога ЗСУ чи нецільове використання коштів

Новини Львівщини

блогер, оглядач, журналіст, LvNews

Чинне законодавство передбачає три способи допомоги ЗСУ коштом місцевих бюджетів. Жоден із цих способів не дає змоги оперативно та повною мірою задовольняти потреби військових частин.

Що має бути з московитами?

Що має бути з московитами?

Петро Жук

Науковець, соціолог, директор Центру з інформаційних проблем територій, кандидат технічних наук

Однією з тем, що зараз активно обговорюється, є відсутність у провідних країнах світу виразного уявлення про те, як має закінчитися українсько-московитська війна і що має бути після того з РФ.

Ford Ranger: надійний пікап для будь-яких завдань

Ford Ranger: надійний пікап для будь-яких завдань

Львівський Новинар

журналіст, блогер, політолог

Офіційний дилер Віннер Автомотів представляє Ford Ranger — пікап, який ідеально втілює ці якості. Завдяки своїй універсальності та високій продуктивності, ця модель заслужено завоювала довіру водіїв по всьому світу.
Читайте всі статті »

Інтерв'ю

Комендант Львівщини Тарас Грень: викрадати людей і запихати в «буси» – не є повноваженням ТЦК

Комендант Львівщини Тарас Грень: викрадати людей і запихати в «буси» – не є повноваженням ТЦК Комендант Львівщини Тарас Грень розповів про зміни в роботі територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки на Львівщині, “бусову” мобілізацію та пілотний проєкт на базі ЦНАПів.

Про експерименти з вишами, НУШ і відмову від ступеня. Інтерв’ю з Оксеном Лісовим

Про експерименти з вишами, НУШ і відмову від ступеня. Інтерв’ю з Оксеном Лісовим На ці та інші запитання міністр освіти і науки Оксен Лісовий відповів у інтерв’ю для “Української правди. Життя”.

Паліативна допомога. На папері маємо все, що треба, але в житті воно не завжди так – Анна Яцульчак, експертка робочої групи НСЗУ з паліативу

Паліативна допомога. На папері маємо все, що треба, але в житті воно не завжди так – Анна Яцульчак, експертка робочої групи НСЗУ з паліативу Паліативна допомога — це комплексний супровід пацієнтів з важкими невиліковними захворюваннями та їхніх родин. Мета — упоратися із симптомами (а це контроль болю, респіраторних, гастроентерологічних, неврологічних порушень) і стресом, що спричиняє хв

Це не розвага, має бути корисний вихлоп для суспільства, - відомий дигер Андрій Риштун

Це не розвага, має бути корисний вихлоп для суспільства, - відомий дигер Андрій Риштун Андрій Риштун – відомий львівський дигер. Його знають за численними спусками у каналізацію під Львовом, адже чоловік уже понад 14 років досліджує Полтву та її підземелля Окрім цього, Андрія можна назвати дослідником і мандрівником. Серед його здобутк

Всі новини Львівщини

Читайте всі новини »

Архів новин

Вверх
Вниз