Красу курорту на Тернопільщині показали відомі українські письменники (Фото)

24.05.2017 16:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт

Відомі українські письменники 23 травня презентували роман "Забудь-річка"  у містечку Заліщики. Зустріч відбулася у Заліщицькій центральній районній бібліотеці. Про свою мандрівку на Тернопільщину вони написали вігук на своїй сторінці у фейсбук:

«Заздріть! Ми у Заліщиках. Чудова публіка, ініціативний мер - жінка, наша ровесниця, мати 5-х дітей, син героїчно загинув в АТО, мером лише півтора роки, але місто на очах оживає. За кілька років туристів тут буде море і ціни будуть відповідні. А поки ні - приїздіть. І до речі, щодня ввечері потяг на Київ. Найкращий маршрут вікенду для киян - поїздом до Чернівців, гуляєте містом, ввечері автобусом на Заліщики, готелі тут дешевші і за якістю нормальні. День милуєтеся Дністром - а ввечері на Київ».

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

Довідково

Брати Капранови народилися 24 липня 1967 року в м. Дубоссари, нині Молдова. Мають старшого брата Сергія. Дитинство минуло в Очакові Миколаївської області, там же у 1984 році закінчили середню школу. Української мови у школі не вивчали. Крім загальноосвітньої, закінчили ще спортивну (греко-римська боротьба) та музичну (фортепіано) школи.

Вищу освіту отримували в Уральському політехнічному інституті (м. Свердловськ, Росія) та Московському енергетичному інституті за фахом «Технічна кібернетика».

У 1988 одружилися з сестрами-близнючками (нині вони є власницями туристичної фірми) та переїхали до Москви. Мають синів та доньку. Працювали на різних посадах у фармацевтичному та виноробному бізнесі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews