У Тернополі новий керівник відділу державної реєстрації актів цивільного стану

Наказом Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області від 22.05.2017 за № 315/8 призначено керівника  Тернопільського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області ГУРСЬКУ Людмилу Василівну.

ГУРСЬКА Л.В. народилася 21 січня 1988 року.

2011 року закінчила Львівський національний університет внутрішніх справ, спеціальність "Правознавство" (магістр з права).

В органах юстиції працює з 2010 року.

Довідково:

Наказом Міністерства юстиції України від 24.03.2017 № 959/5 «Про утворення Тернопільського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області» утворено Тернопільський міськрайонний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області, реорганізувавши шляхом злиття Тернопільський міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану та Тернопільський районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Тернопільський області.

22.05.2017 року до  Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань внесено запис про державну реєстрацію Тернопільського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: управління юстиції у Тернопільській