Наливайченко полетів у Литву говорити про Росію та безпеку

25.05.2017 21:23   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Лідера Руху "Справедливість", екс-керівника СБУ запросили на III міжнародному Форумі з сучасних проблем Росії, безпекової і міжнародної проблематики. Про це Наливайченко написав на своєму фейсбуці.

"На запрошення литовських та американських та партнерів вирушив до Вільнюса, де разом з лідером російської опозиції Гаррі Каспаровим, екс-радником президента США Джорджа Буша молодшого Баррі Джексоном, відомим українсько-кримськотатарським журналістом Айдером Муждабаєвим та іншими візьму участь у III міжнародному Форумі з сучасних проблем Росії, безпекової і міжнародної проблематики.

З литовського майданчика говоритиму про те, якими бачу пріоритети внутрішнього та зовнішньополітичного життя України, як протидіяти російській агресії, про повернення Криму та відновлення територіальної цілісності і суверенітету нашої держави на сході, звільнення українських заручників і політв'язнів", - повідомив Наливайченко.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews