У мережу потрапили фото будинку як розкішно живе олігарх з Тернопільщини

27.05.2017 10:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт

Знаний на весь світ бізнесмен Дмитро Фірташ, уродженця села Синьків Заліщицького району, вже кілька років поспіль мешкає у Відні. Днями у  мережу потрапили фото його розкішного маєтку.

Журналістам вдалося знайти фотографії інтер’єру та екстер'єру справжнього палацу неподалік від центру Відня, в якому мешкає український олігарх Дмитро Фірташ. Про це повідомляє програма "Схеми" (спільний проект "Радіо Свобода" та каналу "UA:Перший"), журналісти якої нещодавно відвідали Австрію. Ці  знімки вони знайшли на сайті дизайнерської агенції. Зауважили, що за маєтком олігарха наглядають десять охоронців.

Читайте також

Мільярдер з Тернопільщини – багатший за Президента України Петра Порошенка

Довідково:

Дмитро Васильович Фірташ (2 травня 1965, с. Богданівка (), Заліщицький район, Тернопільська область) — український олігарх, бізнесмен, інвестор, меценат, голова Ради директорів Group DF.

За даними журналу «Фокус» за 2013 рік, зі статками понад $3,3 млрд займав 4-е місце в рейтингу найбагатших громадян України.

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews