Тернопільський медичний університет відзначає 60-річчя (Фото)

27.05.2017 18:43   Джерело: Тернопільська обласна рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

Урочистості  нагоди 60-річчя з часу створення медичного вишу у Тернополі відбувалися у палаі культури "Березіль".  На свято прийшли випускники з різних регіонів України, іноземні студенти, перші випускники вишу. Ювілярів вітали  представники влади, високоповажні гості, - пише Тернопільська обласна рада.

1

"60 років моїй альма-матер. Можна здобути освіту, але краще здобути знання. Саме цього мене навчили тут, в аудиторіях, на лекціях, на практичних заняттях. У вузі я вчився бути справжнім лікарем, фахівцем. Низький уклін моїм наставникам та педагогам. Тернопільський медичний – це не просто диплом. Це знання, це досвід, це практика, - зазначив голова обласної ради, випускник  вишу Віктор Овчарук. -  60 років для людини – це мить.  А для вишу – тисячі висококваліфікованих спеціалістів які працюють у різних країнах світ та медичних закладах України. Більше того – сотні випускників тернопільського університету першими  рятували  життя на майдані, першими пішли на фронт і першими  створили медичний загін спецпризначення «Білі Берети». Саме випускники нашого вишу  навчали медиків з усієї України тому, як діяти в екстремальних ситуаціях. А знаєте чому? Бо є школа. Справжня школа підготовки  медичних працівників. Тернопільський медичний університет  може пишатися своїми випускниками, а випускники пишатися тим, що навчалися у Тернопільському медичному університеті".

2

Віктор Овчарук  вручив відзнаки Верховної ради України колективу університету та викладачам вишу. Також відзнаами обласної ради нагороджені ряд викладачів університету.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопільська обласна рада