Журнал CITY LIFE відкрив запис на оригінальні фотосесії

27.05.2017 19:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Перший глянцевий журнал Тернополя CITY LIFE розпочав набір для участі у  фотопроектах. Набір моделей триватиме до 20 червня. До участі запрошуємо дітей, дівчат, закохані пари, хлопців та сім`ї. Обіцяємо гарно проведенний час та професійні фото на пам`ять.

Нагадаємо, що 18 травня журнал CITY LIFE відсвяткував свою третю річницю. За словами куратора фотопроекту такі фотосесії проходять не вперше. Кожних два місяці колектив глянцю дає можливість тернополянам спробувати себе у ролі моделі.

 Куратор фотопроекту Тетяна Шило говорить:

 - Зараз ми працюємо над літнім випуском журналу, який містяни побачать у липні. Ідею для фотосесії обдумували дуже довго, адже ми підходимо грунтовно до організації фотопроектів. За три роки було втілено багато задумів, тому важко чимось здивувати тернополян. Ми слідкуємо за усіма новинками і трендами у фото. Тому  пропонуємо вам такі фотосесії:

«Мій вірний друг», «Кольорова ейфорія», «Вільні духом».

  • Ми будемо працювати з кожною людиною індивідуально, щоб подарувати їй незабутні враження та колекцію оригінальних фото, - зазначила стиліст фотопроекту Лісса Квін.

Записуйтеся за телефонами:

+ 38 (096) 125 74 57 – Тетяна (куратор фотопроекту)

+38 (067) 315 71 69 – Лісса (стиліст фотосесій).

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews