Сергій Надал привітав Тернопільський державний медичний університет з 60-річчям

30.05.2017 13:13   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

60 років виповнилося з дня заснування Тернопільського державного медичного університету імені І.Я. Горбачевського. Урочистості з нагоди святкування цієї дати відбулися у ПК «Березіль».

Очільник Тернополя Сергій Надал привітав професорсько-викладацький склад, студентів та гостей і вручив викладачам закладу цінні нагороди.

Також міський голова подякував працівникам університету за працю на користь України та Тернополя і побажав усім натхнення, плідної освітньої та наукової праці.

Читайте також

Тернопільщина готується стати центром водних видів спорту міжнародного рівня

 - Тернопільський медичний університет, завдяки праці викладачів, студентів, співробітників став одним з визначних центрів медичної науки не лише України, але й Європи. На сьогодні тут мають за честь навчатися студенти з багатьох країн світу. Зокрема, за останні десять років кількість іноземних студентів зросла майже у чотири рази. Університет регулярно отримує нагороди. І таке визнання свідчить про високий рівень викладання і організації навчального процесу на рівні провідних навчальних закладів Європи, - зазначив очільник Тернополя. - З гордістю констатуємо, що ТДМУ успішно реалізує свою місію з підготовки висококваліфікованих фахівців медичної сфери та розбудови сучасного науково-практичного центру медицини.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопільська міська рада