В Тернополі триває ремонт міжквартального проїзду на вулиці Лук'яновича

30.05.2017 19:13   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

У місті продовжується капітальний та поточний ремонт доріг, прибудинкових територій, міжквартальних проїздів та інших об’єктів благоустрою. Якість проведення ремонтів особисто перевіряє очільник Тернополя Сергій Надал під час ранкових об’їздів міста.

Зокрема, зранку міський голова побував на вулиці Лук'яновича, 1- Бродівська, 50, де розпочали ремонт міжквартального проїзду.

Читайте також

На вулиці Тарнавського ремонтують двір і монтують новий спортивний майданчик

- Оглянув стан робіт на вулиці Лук'яновича, 1- Бродівська, 50. Це міжквартальний проїзд, який одночасно виконує функції двору для будинку на вулиці Бродівська, 50. Там робиться капітальний ремонт проїжджої частини, тротуарної частини для пішоходів, розширення місць для паркування авто. Попереднього року в даному будинку встановили індивідуально-тепловий пункт, який покращує якість теплопостачання і ще цього року відремонтують дах, - каже Сергій Надал.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопільська міська рада