Як в Кременці пройшло свято замку?

На Замковій горі у місті Кременець відбулось свято замку

30.05.2017 18:43   Джерело: Пульс Кременця
Опубліковано : Новини Тернопілля

Святкова програма розпочалась із театралізованого прологу, в якому взяли участь учасники аматорських колективів районного будинку культури, та Тернопільського народного театру-студії «Сузір'я» під керівництвом Заслуженого діяча мистецтв України, лауреата міжнародної літературно-мистецької та громадсько-політичної премії ім. братів Лепких, генерала-єсаула Українського козацтва Ореста Савки, - пише Пульс Кременця.  

У святковій концертній програмі взяли участь аматорські колективи та окремі виконавці району та міста. Гостями свята були автор-виконавець Ігор Степ, поет-декламатор, учасник АТО Володимир Гузік, «Бойовий гопак» під керівництвом Влада Болдирєва. Упродовж свята присутні мали можливість відвідати виставки стрілецької зброї, ляльки-мотанки, творчих робіт народних майстрів та умільців з Тернопільщини та Кременеччини, ознайомитись з туристичним потенціалом туристичних фірм області та району, посмакувати козацькою кашею та українським борщем, позмагатись у бойовому тирі, а для дітей працювали ігрові атракціони. Було цікаво, гамірно та весело! фотоматеріали газети "Діалог" Джерело: Кременецька РДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Пульс Кременця