На Тернопільщині скеровано до суду провадження щодо організаторів грального бізнесу у 9 закладах

Тернопільською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні, розпочатому  за ч.  1 ст.203-2 КК України  (зайняття гральним бізнесом).

Прокурорами Тернопільської  місцевої прокуратури спільно із працівниками  Служби безпеки  України в Тернопільській області виявлено  протиправну діяльність мережі гральних закладів обласного центру.

В результаті скоординованих дій правоохоронців, вдалось викрити двох  тернополян-організаторів грального бізнесу. Мережа їх ігрових залів складалась з  9 об’єктів. Лише у день проведення обшуків вилучено грошових коштів понад 170 000 гривень.    

Сьогодні, 1 червня 2017 року, обвинувальний акт у вказаному провадженні скеровано для розгляду до  Тернопільського міськрайонного  суду.  

Довідково: Санкція статті інкримінованого злочину передбачає  покарання у виді штрафу, розміром від 170 000  до 680  000 грн


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Прес-служба прокуратури Тернопільської області