Тернополяни збирають голоси за… зупинки

02.06.2017 12:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт

Петицію до міськради, щоб переобладнали зупинки громадського транспорту запропонували містяни. Проголосувати за неї можна на сторінці петиції. Ось про що йдеться у зверненні:

«Деякі зупинки громадського транспорту взагалі не обладнанні табличками з графіком руху громадського транспорту, наприклад зупинка 31 маршруту на Винниченка. На інших зупинках ці графіки або не актуальні або розміщені так що розглянути дрібні цифри на них дуже важко. Наприклад зупинка "Медичний університет" - на табличці розміщеній на висоті більше 3 метрів зазначений графік руху 31 маршруту який вже декілька років не їздить через цю зупинку! 

Або інший приклад, зупинка "Обласна лікарня" - графік руху розміщений на висоті більше 3 метрів на рифлену поверхню і прочитати деяку інформацію не можливо! Фото додаю. 

Плівка Оракал не є настільки дорогою щоб так оберігати ці графіки від вандалів. 
1. Актуалізуйте інформацію та вчепіть ці графіки на адекватній висоті! 
2. Дайте догану начальнику управління транспорту, комунікацій та зв'язку за неналежну роботу, в ідеалі цю роботу має виконувати людина яка сама користується тим чим керує».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews