Тернопільські журналісти перемогли на «Кубку преси - 2017» пам’яті Володимира Кузика (Фото)

06.06.2017 12:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Працівники засобів масової інформації перемогли у «Кубку преси 2017» пам’яті тернопільського журналіста Володимира Кузика. Загалом у  турнірі взяли участь 6 команд, серед яких працівники фіскальної служби, облавтодору, міської ради, «Тернопільводоканалу» та дві команди працівників  ЗМІ – «Кореспондент – 1» та «Кореспондент – 2».

Представники ЗМІ усіма силами намагалися цього річ повернути собі перехідний кубок, який два попередніх роки здобувала команда фіскальної служби і медійники таки перемогли та забрали кубок.

Журналісти-учасники змагань згадували про Володимира Кузика, який започаткував цей турнір, який нині став доброю традицією. Прийшли на змагання також вдова Володимир Кузика Світлана і його 9-річна донька Олена.

«Володимир був доброю людиною і зробив чимало добрих справ. Одна із них – цей турнір. Ми з донечкою вчетверте приходимо на кубок, це пам'ять про нашого батька», - каже Світлана Кузик. 

Гравцям, які особливо відзначилися на змаганнях – вручили  індивідуальні нагородами, наприклад, тернопільський журналіст Денис Лучка здобув нагороду кращого нападника. Переможці та призери змагань отримали кубки від організаторів, а Федерація футболу Тернопільській області презентувала кожній команді по футбольному м’ячу. Колеги-журналісти, представники влади та тих організацій, з якими співпрацював Колоимир Кузик – його вдові та доньці вручили подарунки.

Фото: Катерина Богуславська

 

Фото: Катерина Богуславська

 

Фото: Катерина Богуславська

 

Фото: Катерина Богуславська

 

Фото: Катерина Богуславська

 

Фото: Катерина Богуславська

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews